INTEGRITET

Del 1 – Vad gör vi med din information?
När du köper något från vår butik, som en del av köp- och säljprocessen, samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress.
När du surfar i vår butik får vi också automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att förse oss med information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och ditt operativsystem.
E-postmarknadsföring: Med ditt tillstånd kan vi skicka e-postmeddelanden till dig om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

Avsnitt 2 – Samtycke
Hur får du mitt samtycke?
När du förser oss med personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna med leverans eller returnera ett köp, antyder vi att du samtycker till att vi samlar in och använder den endast av det specifika skälet.
Om vi ​​ber om dina personuppgifter av en sekundär anledning, såsom marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke, eller ge dig en möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Om du ändrar dig efter att ha valt in, kan du när som helst återkalla ditt samtycke för att vi ska kontakta dig för fortsatt insamling, användning eller utlämnande av din information genom att kontakta

Avsnitt 3 – Offentliggörande
Vi kan komma att avslöja din personliga information om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra användarvillkor.

Deposition:
Alla direktbetalningsgateways följer de standarder som PCI-DSS administrerar av PCI Security Standards Council, som är en gemensam ansträngning av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover.
PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Avsnitt 4 – Tredjepartstjänster
I allmänhet kommer de tredjepartsleverantörer som används av oss att samla in, använda och avslöja din information endast i den utsträckning som är nödvändig för att de ska kunna utföra de tjänster de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartstjänsteleverantörer, såsom betalningsgateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har dock sina egna sekretesspolicyer med avseende på den information vi är skyldiga att tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Kom särskilt ihåg att vissa leverantörer kan finnas i eller ha anläggningar som är belägna i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar tjänster från en tredje parts tjänsteleverantör, kan din information bli föremål för lagarna i den eller de jurisdiktioner där tjänsteleverantören eller dess anläggningar finns.

Till exempel, om du befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen bli föremål för offentliggörande enligt amerikansk lag, inklusive Patriot Act.

När du lämnar butikens webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation är du inte längre bunden av denna integritetspolicy eller webbplatsens användarvillkor.

Avsnitt 5 – Säkerhet
För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att säkerställa att den inte går förlorad, missbrukas, kommer åt, avslöjas, ändras eller förstörs.
Om du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med Secure Socket Layer Technology (SSL) och lagras med en AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, uppfyller vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

Avsnitt 6 – samtyckesålder
Genom att använda denna webbplats intygar du att du är minst myndig ålder i den stat eller provins där du bor, och du har gett oss ditt samtycke till att tillåta någon av dina minderåriga anhöriga att använda denna webbplats.

Avsnitt 7 – Ändringar av denna integritetspolicy
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så läs den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft direkt efter att de lagts ut på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den. .

Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag kan din information komma att överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.
Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernot Redigera ordernot